Brazilian Butt Lift

Vad är Brazilian Butt Lift (BBL)?

Brazilian Butt Lift är en populär metod som går ut på att förstora stussen med transplantation av eget fett. På Estetikum så använder vi eget fett som oftast tas från kringliggande områden, såsom höfter och midja, men även lår och i vissa fall mage. Fettet sugs ut med hjälp av Microair-systemet som är skonsam mot kroppen och ger överlag mycket kortare läkningstider. Fettet filtreras och används sedan till fettransplantationen. Rumpan formas också oftast genom att fettsuga områden runt rumpan där man önskar mindre fettdepåer. På det sättet kan man uppnå mycket fina resultat och vi är glada över att ha patienter från Stockholm, Uppsala, Göteborg och många andra delar av Sverige som genomför detta.

Kombinerar med Skintightening

Vi kombinerar alltid en BBL med vår egen Skintightening-teknik för att förbättra förutsättningarna för huden att strama åt sig i området som behandlas. Allt detta görs i lokalbedövning. I samband med ingreppet kan även andra delar av kroppen skulpteras om genom fettsugningen. På det sättet får man ett bra helhetsresultat och kirurgen kan forma rumpan så att det skapas goda proportioner till övriga kroppen.

Konkurrenskraftiga priser

Tack vare Estetikums unika metod när det gäller BBL så finns det en rad fördelar jämfört med övriga tekniker och metoder.

Korta fördelar med Estetikums teknik inom BBL:

  • Eget fett
  • Görs i lokalbedövning
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Vi använder vår egen teknik när det gäller fettsugning
  • Vi kombinerar BBL med vår egen teknik inom Skintightening

Pris: Ges i samband med konsultation då det oftast behöver kombineras med fettsugning.
Riktpriser för Stussförstoring/BBL med fettransplantation (lokalbedövning) är från 50 000 kr

Konsultation som första steg

Första steget är att komma på konsultation för noggrann bedömning av våra kirurger. Helst vill vi träffas fysiskt men som ett första steg så erbjuder vi även mail/- telefonkonsultationer till patienter som bor utanför Uppsala, såsom i Stockholm, Göteborg, Malmö men även patienter från Sveriges nordligaste städer. Ta kontakt med kliniken så guidas Ni på ett snabbt och smidigt sätt.

Vanliga frågor och svar om Brazilian butt lift

Vad är Brazilian Butt Lift?

Brazilian Butt Lift är en populär metod som går ut på att förstora stussen med transplantation av eget fett.

Hur går det till med Brazilian Butt Lift?

Fettet sugs ut med hjälp av Microair-systemet som är skonsam mot kroppen och ger överlag mycket kortare läkningstider. Fettet filtreras och används sedan till fettransplantationen. Rumpan formas också oftast genom att fettsuga områden runt rumpan där man önskar mindre fettdepåer.

Vad kostar Brazilian butt lift?

Pris ges i samband med konsultation då det oftast behöver kombineras med fettsugning. Riktpriser för Stussförstoring/BBL med fettransplantation (lokalbedövning) är från 50 000 kr

Fördelar med Estetikums brazilian butt lift metod?

Korta fördelar med Estetikums teknik inom Brazilian Butt Lift:

  • 1. Eget fett
  • 2. Görs i lokalbedövning
  • 3. Konkurrenskraftiga priser
  • 4. Vi använder vår egen teknik när det gäller fettsugning
  • 5. Vi kombinerar BBL med vår egen teknik inom Skintightening

Hur skiljer sig Estetikums metod från övriga?

Vi kombinerar alltid en Brazilian Butt Lift med vår egen Skintightening-teknik för att förbättra förutsättningarna för huden att strama åt sig i området som behandlas. Allt detta görs i lokalbedövning. I samband med ingreppet kan även andra delar av kroppen skulpteras om genom fettsugningen.

Snabbfakta

Estetikum (fd Laser & Estetik): Först i Sverige att introducera Smartlipo

Fördelar: Jämnare resultat, mindre svullnad/blåmärken

Operationstid: 1-5 timmar beroende på område

Operation: Under lokalbedövning

Call Now Button