Bröst

Bröstoperationer hör till de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen. Bröstoperationer utförs både utifrån estetiska och medicinska aspekter och ofta så spelar bröstens utseende stor roll för välbefinnandet.

För många kvinnor betyder det mycket att vara nöjd med bröstens proportioner och utseende. Det finns olika anledningar till varför man vill genomgå en bröstoperation. Vissa är intresserade av en bröstförstoring eller bröstlyft medan andra är intresserade av en bröstförminskning. Man kanske inte är helt nöjd med de bröst naturen utrustat en med. Det kan även handla om orsaker som amning, viktminskning eller något annat som gör att bröstens form och fasthet har ändrats. Vi på Estetikum kan tack vare den senaste tekniken erbjuda dig bästa möjliga vård, efter dina önskemål.

Om du överväger en bröstoperation så rekommenderar vi att du kontaktar oss för rådgivning hos våra specialister i plastikkirurgi. Där kommer du få genomgå klinisk undersökning, noggrann analys av just din problematik och få fulltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar dig bäst.

Snabbfakta

Vanligaste ingreppen: Bröstförstoring, förminskning/lyft och gynekomasti

Var?: Hos Estetikum

Utförs av: Dr Leif Perbeck och Dr Layth Gurgia

Finansiera din behandling

Hos oss kan du delbetala din operation eller behandling

Låna x kr

Betala ca x kr /mån

0 kr

50 000 kr

*Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 60 kr/mån, blir ca 3,31%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Call Now Button