Så går det till

Konsultation

Inför din operation eller behandling genomgår du en konsultation hos en specialist inom önskat behandlingsområde. Där kommer du att få bedömning, analys av eventuell problematik och få fulltäckande information kring de behandlingsalternativ som passar just dig bäst.

Det är viktigt att du känner dig trygg med ditt beslut och att du får prata igenom det med någon som kan besvara dina frågor. Vi går tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar med en operation eller behandling och gör en individuell bedömning av dina förutsättningar för det ingrepp du vill göra.

Telefonkonsultation

Bor du långt ifrån Estetikum, som finns i Sollentuna straxt norr om Stockholm, och har svårigheter att komma till en läkarkonsultation så går det bra att sända fotografier tillsammans med kontaktuppgifter och en beskrivning av dina önskemål. Vi kontaktar dig för en telefon/mail-konsultation så snart bilderna anlänt till kliniken. Kontakta Estetikum genom att klicka här.

Operation

Vill du boka en tid för operation så kan du göra det efter konsultationen. Ibland vill man fundera över saken för att sedan ringa och boka en tid. När du har bestämt dig och bokat en operationstid så kommer du att få informationsmaterial av oss. Där finns fulltäckande information och instruktioner kring ingreppet som vad man bör tänka på inför, under samt efter klinikvistelsen.

Inför operation

På operationsdagen får du träffa din kirurg, som fotograferar och ritar på dig. Längden på operationen beror på vilket ingrepp som görs samt dess omfattning. Inför operationen kommer du att få smärtlindring i förebyggande syfte och även lite lugnande medicin. Ingreppet sker sedan helt smärtfritt i lokalbedövning.

Efter operation

Du kommer att kunna stå på egna ben utan problem och åka hem, dock inte köra egen bil.

Återbesök och uppföljning

Återbesök och uppföljning ingår i operationskostnaden. Du bokar själv din återbesökstid genom att ringa eller maila Estetikum. Lämpligast mellan 6-12 månader efter ingreppet.

Betalning

Operationskostnaden skall vara inbetald senast 7 dagar innan operationsdagen.

Vid behov av finansiering finns det olika alternativ, till exempel  finansinstitut som specialiserat sig på hälso- och sjukvårdssektorn, eller den egna banken.

Kontakta Estetikum för mer specifik information om betalning.

Avbokningsregler

Du har naturligtvis alltid möjlighet att avboka/omboka din tid, men detta måste ske senast 21 kalenderdagar innan avtalad operationsdag, det gäller även vid preliminärbokningar. Se vår avbokningspolicy nedan. Vänligen kontakta oss på telefon 018-501 505 eller via e-post på: info@estetikum.se omgående om avbokning skall göras.

Avbokningspolicy:

  • Vid avbokning/ombokning mellan 7 till 21 kalenderdagar (en till tre veckor) före dagen för det planerade ingreppet debiteras 25% av operationssumman.
  • Vid avbokning/ombokning mindre än 7 kalenderdagar (en vecka) före dagen för det planerade ingreppet debiteras 50% av operationssumman.
  • Om medicinskt tillstånd inträffar som kan medföra hinder för operation och patienten kan styrka detta med sjukintyg, kan ombokning ske utan kostnad för patienten. Patienten ska dock kontakta Estetikum för att ansvarig kirurg ska kunna avgöra om det medicinska tillståndet är av den art att operationen bör ombokas eller ej genomföras.

Fakta

Estetikum (fd Laser & Estetik): Grundades 2008

Huvudområde: Estetisk plastikkirurgi och Smartlipo (fettsugning)

Fokus: Patientsäkerhet och resultat

Filosofi: Personligt omhändertagande

Styrkor: Tillgänglighet och hög service

Ambition: Bästa möjliga resultat

Mål: Ytterst nöjda patienter/kunder

Call Now Button