Kemisk peeling

Med Dr Gross eller BioRePeel

Om kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Utvecklingen har gått framåt inom kemisk peeling och man har idag vetenskapliga kunskaper om vilka ämnen som bör användas och deras effekter. Många kemiska peelingar är aha-behandlingar, där en eller flera aha-syror ingår i behandlingen. Milda kemiska peeler används för allmän uppfräschning av huden, djuprening, för att få glans och lyster, minska porer och fina linjer och vid mild acne.

Hur går det till?

Först rengörs huden noggrant för att därefter applicera den kemiska peelingen, varav styrkan på peelingen avgörs av vilken hudtyp man har. Peelingen verkar i några minuter, och avlägsnas sedan med hjälp av en pH-neutraliserare.

CE-märkta och FDA-godkända

De kemiska peelingar vi tillhandahåller är alla CE-märkta och FDA-godkända. Vi jobbar primärt med produkter från Dr Gross och BioRePeel.

Konsultation

Första steget är att komma på kostnadsfri konsultation hos vår certifierade hudterapeut. Där görs en fullständig hudanalys och utifrån denna analys bedömer hudterapeuten vad som är bäst för just Din hy.

Bokning

Kontakta  Estetikum i Djursholm för bokning.

Snabbfakta

Fördelar: Bleker pigmentfläckar, ger lyster, ökar cellförnyelsen och kan lindra acne

Värt att veta: Alla våra kemiska peelingar är CE-märkta och FDA-godkända

För bäst effekt: Kur på 4 tillfällen

Pris: från 895 kr

Call Now Button