Om oss

Bakgrund & Filosofi

Estetikum (som tidigare hette Laser & Estetik Uppsala) grundades 2008 och är en modern specialistklinik med inriktning inom fettsugning (Smartlipo), plastikkirurgiska ingrepp, estetiska laserbehandlingar och hudvård. Vi finns i Uppsala och erbjuder tjänster inom estetisk plastikkirurgi, såsom olika typer av fettsugning, samt estetiska laserbehandlingar, hudvårdsbehandlingar och injektionsbehandlingar.

Vår filosofi är ge ett personligt och professionellt omhändertagande och målet är självfallet nöjda patienter eller kunder. Vi ställer höga krav på oss själva och vår kompetens för att kunna erbjuda moderna och säkra behandlingar av hög kvalitet. Våra erfarna specialister lyssnar alltid på individuella önskemål samt förväntningar och ger personlig vägledning. Vi presterar vårt yttersta för att uppnå bästa resultat med patienten i fokus.

Kompetens & Erfarenhet

Vår expertis består av överläkare, specialistkirurger, allmänläkare, legitimerade sjuksköterskor och specialutbildade hudterapeuter/laserterapeuter. Alla med stor erfarenhet inom sina respektive områden.

Trygghet

Patientens trygghet och säkerhet har hög prioritet hos oss. Bakom kliniken står alltid medicinskt ansvarig specialistläkare. Estetikum har full patientskadeförsäkring och vår personal är handplockad och specialutbildad inom yrket.

Teknologi & Utrustning

Vi använder oss av marknadens effektivaste och säkraste utrustning och strävar alltid efter att erbjuda de senaste behandlingsteknikerna. Det är en självklarhet för oss att alltid vara uppdaterade inom den teknologiska marknaden och vi förnyar vår behandlingsutrustning kontinuerligt. Estetikum använder oss av säkra och beprövade metoder.

Tystnadsplikt

Vi efterföljer de lagar och föreskrifter som gäller enligt svensk standard angående omvårdnad, omhändertagande, patientinformation, sekretess, journalhantering, akuta åtgärder, inom operativa så väl som administrativa rutiner. Hos Estetikum skall patienten alltid känna sig trygg och väl omhändertagen.

Miljöpolicy

Vi på Estetikum tänker miljövänligt i vårt arbete och hanterar alltid leveranser och avfall enligt gällande miljöföreskrifter och rekommendationer. Vi samarbetar med Svenska Miljöhjälpen.

Tillgänglighet

Estetikum i Uppsala är centralt beläget, ett stenkast från Akademiska Sjukhuset och är lättillgängligt. Vårt mål är att finnas tillgängliga och uppfylla dina önskemål och ibland kan vi även erbjuda behandlingar på kvällstid och helger.

Fakta

Estetikum: Grundades 2008

Ledande inom: Smartlipo (laserassisterad fettsugning)

Expertisområden: Fettsugning, Smartlipo mot Lipödem, estetiska laserbehandlingar

Ambition: Bästa möjliga slutresultat, nöjdast patienter i Sverige

Om Estetikum: Referensklinik inom Smartlipo

Skintightening: En egenutvecklad behandling mot slapp hud

Call Now Button