Support

Behöver du snabbt komma i kontakt med oss?

Ring oss gärna på 018-501 505 eller använd nedanstående formulär:

Filorga Meso-Needling

Om Filorga Meso-Needling med NCTF Vitamincoctail

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende.

Med behandlingstekniken Meso-needling används en avancerad medicinsk roller vars syfte är att stimulera kollagen och elastinproduktion samt leverera aktiva substanser till djupare hudlager, genom att skapa microkanaler i huden. Du får en omedelbar lyster och en kraftig cellstimulering och det långsiktiga resultatet ger en fastare och mer ungdomlig hud. NCTF (New Cellular Treating Factor) är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverka celldelningen och blodcirkulationen.

Behandling

Fyra behandlingar rekommenderas, med 2-3 veckors mellanrum. Därefter touch-up behandling 2-3 gånger per år. Behandlingen genomförs av våra certifierade hudterapeuter och tar ca 30 minuter. Behandlingen påverkar inte dina vardagssysslor i större utsträckning.

Snabbfakta

Fördelar: Ger lyster, stimulerar kollagen, celler och återfuktar på djupet

NCTF vitamincoctail: Återställer förlusten av hyaluronsyra

Behandlingsområden: Ansikte, hals, dekolletage och händer

Pris: 2 000 kr