Personal

Estetikum erbjuder en rad olika behandlingar och operationsalternativ, som samtliga utförs av medarbetare med lång erfarenhet inom sina respektive områden. Våra överläkare har över 30 års klinisk erfarenhet och tusentals ingrepp på sina respektive CV:n. 

Vilyam Melki

Vilyam Melki

Med. Dr Överläkare


Dr Melki är en pionjär inom Smartlipo och är en av de kirurger som utfört flest fettsugningsingrepp i Europa de senaste 20 åren. Dr Melki har varit ledande på att vidareutveckla den moderna fettsugningstekniken i Sverige och är också den som tagit fram Estetikums unika Skintightening-teknik som kombineras med fettsugningarna för bästa möjliga hudåtstramning. Dr Melki har därtill utbildat flertalet läkare inom fettsugning och hållit flera föreläsningar om Lipödem.

Leif Perbeck docent

Leif Perbeck

Docent kirurgi, Överläkare


Dr Perbeck är en av Sveriges främsta experter inom Lipödem och har därtill över 40 års erfarenhet inom bröstkirurgi. Perbeck har hållit föredrag och föreläsningar kring lipödem och varit aktiv i arbetet med att stödja de arbetsgrupper som jobbar aktivt inom Lipödem-området, bland annat som sakkunnig i SBU:s projektgrupp för kartläggning av behandling av lipödem. Han har en mångårig erfarenhet som ordförande för Svensk Förening för Lymfologi.

martina masso

Martina Masso

Klinikchef


Martina Masso har länge jobbat hårt för frågor som berör lipödem och har själv genomgått behandlingar kring detta. Martina brinner för den här typen av frågor och har en bred kunskap kring lipödem men även kring Smartlipo som är Estetikums kärnverksamhet. Martina arbetar därtill med eftervård och olika kompletterande behandlingar för Estetikums operationspatienter. Oftast är det Martina Du som patient möter i första hand.

Jennifer hudterapeut

Jennifer Cicek

Aukt. Hud- & LPG-terapeut


lollo algaho

Lollo Algaho

Undersköterska, LPG-terapeut


Emily Ramström

Emily Ramström

Aukt. Hud- & LPG-terapeut


Sussie Asadi

Sussie Asadi

Sjuksköterska


Mattias Melki

Mattias Melki

Vik. Läkare


Diala Melki

Diala Melki

Administration


Mikael Johansson

Mikael Johansson

Lokalansvarig


Call Now Button