LPG Cellulitbehandling av celluliter

Celluliter kan behandlas med LPG cellulitbehandling med hjälp av Endermologie. LPG Endermologie innebär att celluliterna avlägsnas.

LPG® Endermologie / Cellulitbehandling

Endermologie® är det lyckade resultatet av högteknologisk fransk forskning, som syftar till att reducera celluliter samt göra huden stramare och kroppen mer fast. Tekniken har under flera år med framgång använts i Frankrike. Numera tillämpas metoden på många håll i övriga världen, t. ex. i Europa och USA. Den är CE-märkt och FDA- godkänd. Omkring 100 000 personer använder tekniken varje dag, runt om i världen.

Vad innebär Endermologie?

Endermologie är namnet på den behandling med LPG som, utan smärta eller kirurgiska ingrepp, kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”ridbyxlår” eller stjärtpartiet. Även slapp hud kan stramas upp. Endermologie ® kan också vara ett bra alternativ till fettsugning. Detta för alla de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller för dem, som av olika anledningar, inte anses som lämpliga för fettsugning.

LPG® Alliance – Den senaste och effektivaste maskinen

Nu kan vi på Estetikum i Uppsala presentera den nya LPG Alliance –  Den senaste och effektivaste maskinen

Vi vill alltid erbjuda våra kunder och patienter de bästa maskinerna på marknaden och så även med LPG. Vi har många kunder från bland annat Stockholm och Uppsala samt övriga mellanstora städer i Sverige. Och med nya LPG Alliance har man nu modifierat tekniken i maskinen efter 15 år vilket gör att vi kan uppnå snabbare resultat på ett effektivare sätt.

LPG är världsledande på naturliga maskinella skönhetsbehandlingar. Den patenterade tekniken Endermologie innebär en masserande stimulans på olika vävnadslager som sätter igång biologiska processer på cellnivå.

Endermologie reducerar celluliter, ökar din förbränning och stramar upp huden. För bästa resultat ska man göra en kur, framför allt för reducering av celluliter. Med LPG Alliance finns det framförallt tre fördelar:

  • Den är mer effektiv och ger snabbare resultat
  • Den känns mer som en manuell massage och är skönare
  • Rörelserna är enklare och bättre handhavande för terapeuten

LPG Alliance kan användas för många olika områden:

Fettförbränning

Med det patenterade behandlingshuvudet kan man punktbehandla envisa fettdepåer som armar,rygg, mage, lår, midja t.ex. LPG Alliance kan med fördel användas på kroppens samtliga områden och därtill på ansiktet. LPG Alliance är anpassningsbar och tillsammans med våra erfarna LPG-terapeuter i Uppsala kan vi ta fram det bästa programmet för just dig.

Lymfödem

Vid svullna ben, vrister och fötter till följd av sämre lymfcirkulation så är LPG väldigt effektiv och ökar blodcirkulationen och dränerar, vilket minskar svullnaden. 

Lipödem

Vid LPG behandling upplever kunden en känsla  av att smärtan minskar och blodcirkulationen ökar och minskar svullnaden. Mer info om lipödem.

Celluliter

Med LPG så bearbetar man vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras , vätska dräneras och celluliterna som består av lagrat fett och vätska i vävnaden minskar vid en kur. Bäst resultat vid god kosthållning och träning.

Före och efter kirurgi

LPG fungerar bra både före och efter kirurgi. Före kirurgi kan man förbättra cirkulationen i fettdepåerna och efter operation för minskad svullnad, dränering av vätska, reducera eventuella ojämnheter och lite snabbare återhämtning.

Andra behandlingsområden

LPG behandlingar kan dessutom vara  effektiva mot andra fysiska problem orsakade av olika cirkulationsstörningar, spänningshuvudvärk, stelhet, svullnad och ledvärk.

Hur går det till?

Hos oss i Uppsala går det att boka en provbehandling av nya LPG Alliance för endast 450 kr, för att testa hur det känns och gå igenom hela behandlingen direkt med LPG-terapeuten. Alternativet är att komma på en gratis konsultation och få allt förklarat på plats i Uppsala. För de som bor eller arbetar utanför Uppsala, som ex i Stockholm, kan vi erbjuda senare tider för att man ska hinna med sin behandling under vardagar.

LPG passar dig som önskar:

-Reducera celluliter

-Kroppsskulptera

-Öka lymfdräneringen

-Förbättra blodcirkulationen

-Öka fettförbränningen

-Lindra led och muskelvärk

Kontakta Estetikum i Uppsala för personlig rådgivning och bokning.

Snabbfakta

Fördelar: Reducerar och förebygger celluliter

Vilka områden?: Bl.a. mage, ridbyxlår och stjärtpartiet

Hur?: Utan kirurgiskt ingrepp eller operation

Call Now Button