Vårtor

Estetikum – Din specialistklinik inom hudförändringar

Vi på Estetikum har mer än 15 års erfarenhet av att behandla leverfläckar, vårtor, ytliga blodkärl och andra typer av hudförändringar på ett säkert, snabbt och effektivt sätt. Alla våra behandlingar utförs av specialistläkare med lång erfarenhet och hos oss kan Du snabbt boka in en tid för at få hjälp med olika typer av hudförändringar. Kontakta oss på info@estetikum.se eller Tel: 018-501 505

Om vårtor

En vårta är en liten utväxt på huden som orsakas av virus. Vårtor smittar och kan lätt överföras till andra personer och till andra delar av kroppen. Man smittas vid beröring av vårtan eller indirekt av avstötta hudceller från vårtan som trivs bäst i varma och fuktiga miljöer.

Behandling av vårtor

Vanliga behandlingsmetoder mot vårtor (lokalkirurgiska ingrepp, frysning, vårtmedel etc) är ofta mindre effektiva, smärtsamma och kräver många behandlingar.

Vi behandlar vårtor snabbt, effektivt och lindrigt med laser. Lasern förstör selektivt hudvårtans blodförsörjning och aktiverar kroppens immunförsvar. Vårtor stöts därefter bort utan att efterlämna ärr eller bestående pigmentförändringar.

I de allra flesta fall (> 85 procent) räcker det med en behandling hos oss. Ett fåtal patienter behöver dock ytterligare 1-2 behandlingar. Behandlingen av vårtor känns som små varma stick och tolereras oftast väl. Bedövning brukar behövas vid behandling av vårtor.

Kontakta Estetikum i Uppsala för bokning av konsultation. I de flesta fall kan behandling utföras i samband med konsultation om kirurgen bedömer att vårtan går att behandla på ett säkert och effektivt sätt och om patienten accepterar prisförslaget.

Snabbfakta

Fördelar: Snabbt och effektivt, utan remiss

Varför laser?: När receptfria läkemedel inte ger effekt

Vem utför?: Läkare och sjuksköterskor

Pris: från 1 300 kr

Call Now Button