Ytliga blodkärl

Estetikum – Din specialistklinik inom hudförändringar

Vi på Estetikum har mer än 15 års erfarenhet av att behandla leverfläckar, vårtor, ytliga blodkärl och andra typer av hudförändringar på ett säkert, snabbt och effektivt sätt. Alla våra behandlingar utförs av specialistläkare med lång erfarenhet och hos oss kan Du snabbt boka in en tid för at få hjälp med olika typer av hudförändringar. Kontakta oss på info@estetikum.se eller Tel: 08-999 645.

Ytliga blodkärl

Många personer lider av ytliga blodkärl i ansiktet eller kroppen. Oavsett om det är enstaka större kärl eller ett stort område av tunna fina ”osynliga” kärl så behandlar vi dem effektivt med hjälp av den senaste radiofrekvensmetoden, EVRF.

Fördelarna med EVRF:

  • Effektiv behandling
  • Kan utföras hela året
  • Alla hudtyper kan behandlas
  • Inga biverkningar
  • Man behöver inte bära strumpor efter behandling

Orsaker till ytliga blodkärl

Orsakerna till ytliga blodkärl är vanligtvis okända. De ytliga blodkärlen kan ses vid ålder, rosacea, solskadad hud, efter strålbehandling, som biverkan till lokala steroider, p-piller och graviditet.

Behandling av ytliga blodkärl

Ytliga blodkärl (telangiektasier) behandlas framgångsrikt med radiofrekvens. Effekten ses ofta omedelbart genom att kärlen drar ihop sig och blir osynliga. Behandlingen av ytliga blodkärl upplevs vanligtvis inte speciellt smärtsam.

Att tänka på efter behandlingen av ytliga blodkärl

Efter behandlingen av ytliga blodkärl kan det uppstå en rodnad eller irritation i huden i ett par dagar. Den kan ta ett par veckor innan man ser slutresultatet av behandlingen.

Snabbfakta

Effekten: Ses ofta omedelbart genom att kärlen drar ihop sig och blir osynliga

Metod?: Med senaste radiofrekvensmetoden (EVRF)

Utförs av: Läkare och sjuksköterskor

Call Now Button