Lymfapress

Lymfapress är en tryckbehandling som förbättrar blodcirkulation och minskar smärta och svullnad.

Motverka smärta och ömhet med lymfapress

En lymfapress är en maskin som gör ungefär samma jobb som ett manuellt lymfdränage men den är mer effektiv. Kunden ligger i en dräkt med utvalda manschettdelar (del över buk/rygg, armar, ben, fötter) på kroppen och luft pumpas in i luftfickor i delarna och pumpar på så vis vätskan upp till lymfnoderna. De flesta upplever lymfapress som en mycket skön behandling då det inte blir något direkt tryck mot en redan öm och ond kropp utan att det är en massage över större områden.

Om behandlingen

Vår professionella lymfapress har olika program som kan kombineras med manuella justeringar beroende på vad behandlingen ska uppnå. Vår terapeut hjälper dig att korrigera dräkten som innehåller byxa, del över buk/rygg och armar. Trycket anpassas individuellt. Behovet av antal behandlingar beror på responsen och behovet hos varje enskild individ.

Kontraindikationer då man ej ska göra behandling med lymfapress: Feber, cancer, hjärtsjukdomar och pacemaker samt högt blodtryck.

Fördelar

  • Lymfapress lämpar sig bra om man t.ex har problem med:
  • Smärta och stelhet
  • Trötta och svullna ben
  • Ödem, lymfödem och lipödem
  • Restless legs

Priser

Enkel behandling, Lymfapress, 50 minuter

Inkluderar behandling med Lymfapress med jack- eller byxmanschett Vid hjälp med bandagering eller kompressionsplagg efter behandling så inkluderas detta i tiden. Ta med mjuka kläder med långa ärmar och långa byxben, samt korta strumpor.

PRIS: 600 SEK. Köp ett paket med 5 behandlingar för 2.600 SEK (ord.pris 3.000 SEK). Giltigt ett år från inköpsdagen.

Dubbel behandling, Lymfapress, 85 minuter

Inkluderar behandling med Lymfapress både med jack- och byxmanschetter. Vid hjälp med bandagering eller kompressionsplagg efter behandling så inkluderas detta i tiden. Tag med mjuka kläder med långa ärmar och långa byxben, samt korta strumpor

PRIS: 950 SEK. Köp ett paket med 5 behandlingar för 4.000 SEK (ord.pris 4.750 SEK). Giltigt ett år från inköpsdagen.

Kontakta Estetikum för mer rådgivning och information.

Snabbfakta

Fördelar: Mildrar smärta och ömhet

Hur?: Lymfapress - en effektiv och skonsam maskin

Call Now Button