Teosyal

Teosyal är en icke-animalisk hyaluronsyra som ger ökad volym och förbättrad form. Den bevarar hudens ungdomlighet och återskapar konturer.

Vad är Teosyal?

Teosyal är en icke-animalisk hyaluronsyra som ger ökad volym och förbättrad form. Den bevarar hudens ungdomlighet och återskapar konturer. Teosyal är den nya tidens preparat med en utmärkt kombination av tolerans och hållbarhet. Teosyal används till behandling och förstoring av läppar. Den används även för att släta ut veck och behandla rynkor och oönskade linjer i ansikte, på hals och dekolletage.

Vad innehåller Teosyal?

Teosyal är en produkt i gelform som är baserad på icke-animalisk hyaluronsyra. Fördelen är att den är kroppsvänlig. Hyaluronsyra finns i kroppen naturligt, mellan cellerna som ett kroppseget material. Den är biologiskt brytningsbart utan att efterlämna några spår. Ytterligare en fördel med Teosyal är att hyaluronmolekylerna är krosslänkade, detta ger en ytterst bra hållbarhet på din behandling. Innehållet av proteinämnen är reducerade till en mycket låg nivå, faktiskt en av de lägsta på marknaden, vilket gör att eventuella biverkningar efter behandling minskar drastiskt. Biverkningsfrekvensen är extremt låg jämfört med liknande preparat. Produkten tillverkas givetvis enligt gällande EU-direktiv.

Hur länge håller det?

Teosyal är långtidsverkande, men det är individuellt hur länge preparatets effekt kvarstår, beroende på kroppens fysiologi. Vissa behandlingar kan kräva en påfyllnadsbehandling för att uppnå önskat resultat. Vid behandling av linjer och rynkor brukar uppföljning vara lämplig efter 10-12 månader. Vid behandling av läppar behövs uppföljning normalt något tidigare.

Vilka Teosyalprodukter erbjuder vi?

För din skull finns det flera olika alternativa produkter att välja mellan; allt ifrån produkter för korrigering av rynkor, vid läppförstoring samt för att skapa ansiktskonturer, för korrigering av ytliga rynkor, linjer i pannan samt skrattrynkor. En produkt för varje behandling gör det enkelt att välja rätt modell. För att uppnå optimalt resultat kan produkterna givetvis användas i kombination.

Touch up: För alla måttligt uttalade rynkor. Perfekt för top-ups.

Global action: Rekommenderas att använda för att fylla linjeformade rynkor, skadad hud, milda eller måttliga nasolabiala veck, peribuccal och glabella rynkor. Den rekommenderas för alla områden av ansiktet där rynkorna inte är alltför djupa.

Kiss: Den här produkten är särskilt framtagen för behandling av läppvolym men kan med fördel användas på andra områden som till exempel nasolabialfåror. Hyaluronsyrans korslänkning i produkten är av sådan art att den ger lång hållbarhet och volym.

Deep lines: En mycket viskös produkt som rekommenderas för att fylla djupa rynkor i ansiktet, såsom nasolabiala veck, vertikala linjer på läppar. Beroende på djupet av rynkor som ska behandlas, krävs en eller ibland två behandlingstillfällen för optimalt resultat.

Ultra deep: Med Ultra Deep kan man skapa eller återställa ansiktets volymer, återskapa ansiktskonturer, behandla djupa rynkor i tjock hud, ta bort hudveck, rätta till smärre ptos och återställa ursprungliga ansiktskurvor.

Ultimate: Möjliggör signifikant återställning av ansiktskonturer genom att öka den subcutana volymen, (i kindbenen, hakkonturer och kinder) och ger en omedelbar korrektion av fördjupningar i ansiktet där huden ”saggat” ned. Dess reologiska egenskaper och stora volym ger möjlighet att skapa spektakulära resultat och perfekt ombyggnad av ansiktet.

Redensity I:  En återfuktande filler som ger huden en boost av fukt inifrån. Denna filler är en skinbooster som stärker huden och motverkar ålderstecken samtidigt som den ger huden lyster. Redensity I är speciellt utvecklad för att förbättra hudens elasticitet, struktur och spänst inifrån.

redensity1

Redensity II: Är speciellt utvecklad för det sköra området runt ögonen (t.ex. för tear trough) och ger en mer naturlig och hållbar behandling av mörka cirklar runt ögonen. Dessutom ger den mindre risk för svullnader än någon annan filler på marknaden. Redensity II Eyes innehåller förutom Hyaluronsyra endast naturliga ämnen som redan finns i kroppen, aminosyror, vitaminer och mineraler som med stigande ålder slutas att produceras i kroppen.

RHA 1-4: NYHET! Resilient Hyaluronic Acid är den första fillern som respekterar ansiktsuttryck. Den är följsam och elastisk vilket betyder att den följer ansiktsuttrycken. Den bevarar livligheten och mjukheten i ansiktet. RHA passar bäst för de mest rörliga delarna av ansiktet såsom kinder, nasobiala linjer, panna, kråksparkar och runt munnen.

Nr 1 är den produkt som skapar minst volym och är bäst anpassad till små fina linjer, såsom glabella, crowsfeet mm.

Nr 2 lämpar sig väldigt bra för behandling av läppar, såväl kontur som fyllnad, den ger också ett bra resultat vid arbete på kinder genom att både återfukta och skapa en viss volymökning.

Nr 3 använder du för att få mer volym, till exempel vid behandling av djupa nasolabialveck.

Nr 4 skapar mest volym, utmärkt att använda vid skulptering av ansiktet.

RHA kan med fördel kombineras med det övriga fillersortimentet från Teoxane. Exempelvis så lägger du Ultimate på kindbenen för att sedan skapa det naturliga utseendet med hjälp av en RHA ovanpå.

Bild1

Kontakta din klinik för bokning och personlig rådgivning.

Snabbfakta

Fördelar: Ökad volym, återfuktning och icke-permanent

Teosyal: Tillverkas enligt gällande EU-direktiv.

Innehållet: Har en av marknadens lägsta nivå av proteinämnen

Call Now Button