Forma din rumpa inför sommaren 2021 med Brazilian Butt Lift (BBL)

Forma din rumpa inför sommaren

Brazilian Butt Lift (BBL) är en populär metod som går ut på att förstora stussen med transplantation av eget fett. Det finns lite olika typer av metoder som man kan använda här. På Estetikum så använder vi eget fett som oftast tas från kringliggande områden, såsom höfter och midja, men även lår och i vissa fall mage. BBL är särskilt populär bland kvinnor som vill ha rundare former och tydligare kurvor efter graviditet eller vid kraftig viktnedgång. Andra kan känna att bakdelen är hängig, för liten eller saknar kurvor. Tack vare BBL kan man få en fylligare stuss och en mer markerad svank. Vår ambition är att erbjuda den bästa BBL i Sverige, till så låg risk som möjligt.

Stussförstoring kan också göras med hjälp av implantat eller så kan formen på rumpan förändras med hjälp av ett stusslyft. Rumpans utseende kan ändra form, storlek och kontur sekundärt till åldrande, en graviditet eller en viktnedgång. Om fettransplantation inte, av olika anledningar, är ett alternativ, för att förbättra rumpans form eller storlek så kan implantat användas med framgång. Ibland kan implantat kombineras med fettransplantation och det viktigaste är att behandlingen skräddarsys utifrån dina individuella behov för att uppfylla dina förväntade resultat.

Läkning efter BBL

Vi på Estetikum kombinerar BBL med vår Skintightening-process vilket gör att förutsättningarna för att huden ska dra ihop sig blir än bättre efter operationen. Vi genomför också operationen under lokalbedövning vilket minskar riskerna och förkortar läkningstiden vid BBL. Läkningstiden blir avsevärd mindre och du kan snabbare återgå till vardagliga sysslor och träning.

Risker med BBL

Viktigt att tänka på är att samtliga operationer innebär risker. Därför är det extra viktigt att genomgå en grundlig undersökning och konsultation med erfarna läkare innan man planerar in ett sådant ingrepp. Hos oss på Estetikum så är första steget att komma in och diskutera detta mer ingående med läkaren så att risker gås igenom ordentligt samt vilka förutsättningar just Du har för ett lyckat resultat. Därefter är det viktigt att ha rätt förväntansbild och vara realistisk med det tänkbara utfallet.

Vi genomför också de flesta av ingreppen under lokalbedövning. Du känner inget obehag eller någon smärta under ingreppet.

Vad innebär Skintightening?

Vi har tagit fram en unik metod för BBL. Hos oss på Estetikum så kombinerar vi alltid en Brazilian Butt Lift med Skintightening. En viktig del av ingreppet med både fettsugning men även BBL är att få huden vid det behandlade området att dra ihop sig så mycket som möjligt efter ingreppet för att förhindra överflödig/hängande hud. Estetikum har genom åren vidareutvecklat en egen metod, L.A.M.M © (Liposuction Ad Modum Melki), där Smartlipotekniken kombineras med sk mekanisk Skintightening,för att ytterligare förbättra den postoperativa hudåtstramande effekten. Vi har sett både från våra egna behandlingar samt internationella studier att denna metod spelar en avgörande roll för slutresultatet.

Vad kostar en BBL?

Pris ges i samband med konsultation då det oftast behöver kombineras med fettsugning. Riktpriser för Stussförstoring/BBL med fettransplantation (lokalbedövning) är från 50 000 kr.

Vad händer efter en BBL?

Den initiala svullnaden lägger sig efter ca 6-7 veckor och det slutgiltiga resultatet kan ses efter 3-4 månader. Att skulptera kroppen med eget fett är ett konsthantverk och när det utförs av en erfaren kirurg ger det profilen mer kurvor och får stussen att se yngre och fastare ut.

Varför Estetikum?

Korta fördelar med Estetikums teknik inom BBL:

·       Eget fett

·       Görs i lokalbedövning

·       Konkurrenskraftiga priser

·       Vi använder vår egen teknik när det gäller fettsugning

·       Vi kombinerar BBL med vår egen teknik inom Skintightening. Ambitionen är att bli bäst i Sverige på BBL.


Blogg Tillbaka
Call Now Button