Estetikum lanserar bröstfettsugning – BRAME

Estetikum lanserar som första klinik i Sverige Bröstfettsugning med Smartlipo och Skintightening i lokalbedövning. Vår unika bröstfettsugningsmetod kallar vi för BRAME (Breast Reduction Ad Modum Estetikum) och erbjuder en rad fördelar jämfört med den traditionella tekniken för bröstförminskning.

Vi på Estetikum är som första klinik i Sverige stolta att kunna presentera Bröstförminskning i lokalbedövning och med hjälp av Smartlipo-tekniken vilket innebär betydligt mindre påverkan på kroppen och en betydligt kortare återhämtningstid där patienten kan åka hem direkt och snabbt återgå till vardagliga rutiner, redan efter 1-3 dagar.

BRAME – Estetikums teknik kring bröstförminskning innebär att kirurgen genomför en laserassisterad fettsugning (Smartlipo) på brösten i syfte att komma ner i byststorlek. Med hjälp av Skintightening som alltid kombineras med fettsugningen så stimuleras huden till att dra ihop sig, utan några kirurgiska exstirpationer. Vårtgårdsområdet lämnas ifred och i mångt och mycket bevaras ursprungliga formen och estetiken kring bysten. 

Priset är fast på 50 000 kr och första steget är att boka in en konsultation hos våra erfarna överläkare, Dr Vilyam Melki och Dr Leif Perbeck.

Läs mer om BRAME här. 


Nyheter Behandlingar & operationer Blogg Bröst Tillbaka
Call Now Button