Skin rejuvenation/tightening

Skin rejuvenation är en behandling som föryngrar din hud, minskar rynkor, krymper porstorlekar, tar bort brustna blodkärl och andra pigmentfläckar.

MeDioStar Effect Diodlaser & Radiofrekvens

MeDioStar Effect är tillverkad för att snabbt och enkelt kunna växla mellan olika typer av behandlingar och ge optimala resultat.

Rynkbehandling och huduppstramning med radiofrekvens (RF)

MeDioStar Effects unika system kombinerar radiofrekvens, massage och hudkylning. Tre olika munstycken gör det möjligt att behandla både kropp och ansikte. Munstycket suger in huden mellan RF-elektroderna som värmer dermis (läderhuden) samtidigt som kylsystem håller hudytan sval. Behandlingen ger en omedelbar uppstramning av huden. Små rynkor slätas ut och huden får ny lyster under närmaste 2-4 månaderna.

Vaskulära behandlingar

Behandling av brustna blodkärl, spindelvener  på  benen och hemangiom kan åtgärdas med mycket stor framgång. Behandlingarna är icke invasiva och vanligtvis är det inte nödvändigt att använda bedövningssalva.

Hudföryngring, uppstramning och blekning

Önskan om att bibehålla hudens lyster och ungdomlighet är universell. MeDioStar Effect är den perfekta lasern för dessa behandlingar. Effektiv för alla hudtyper. Hudkylning minskar risken för svullnad och rodnad.

Akne

Akne är för många ett svårt problem. Med MeDioStar Effect kan aknen laserbehandlas. Lasern värmer huden lokalt. Behandlingen resulterar i snabbare läkning och minskar uppkomsten av ny akne.

För bokning, kontakta våra specialistkliniker i StockholmUppsala eller Norrköping.

Snabbfakta

Fördelar: Uppstramning och lyster

Hur?: Kombinerar radiofrekvens, massage och hudkylning

Pris: från 1 990 kr

Call Now Button