LPG Lipomassage

LPG lipomassage är ett icke-kirurgiskt ingrepp som reducerar fettansamlingar. Det är ett bra alternativ till fettsugning för de personer som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp.

Revolutionerande teknik: skulptera din kropp utan kirurgi

Lipomassage är en naturlig metod som används för en långsiktig fettreducering som leder till en slankare figur. Lipomassage fokuserar på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder. Lipomassage stimulerar och skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat.

Om behandlingen

Under själva behandlingen deltar man aktivt genom att utföra en serie rörelser som syftar till att spänna samt slappna av i musklerna, vilka gör att vävnadslagren separeras och att fettdepåerna där under behandlas. Patenterade, motoriserade rullar från LPG® stimulerar fettnedbrytningen genom massage enligt specifika protokoll. Detta utlöser lipolys, det vill säga fettnedbrytning, i fettcellens kärna. Under behandlingen, vilken trots sin effektivitet är behaglig, bär man en kroppsstrumpa. Resultat syns redan efter sex stycken 35-minutersbehandlingar.

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.

Fördelar:

  • Reducerar överflödigt fett på problemområden
  • Reducerar celluliter
  • Formar och lyfter rumpan
  • Framhäver kroppens konturer
  • Formar och lyfter kroppens konturer
  • Återställer hudens elasticitet
  • Slimmar figuren

Kontakta din klinik för bokning och personlig rådgivning.

Snabbfakta

Fördelar: Formar och tightar till kroppen

Hur?: Stimulation av fettnedbrytningen genom massage

Call Now Button